Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τα πλάνα ΑΝΤ1 για Μουντομπάσκετ!

Χθες η «Στάση media» αποκάλυψε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Σήμερα ήλθε η ώρα να γράψουμε για τις εκπομπές και τα πλάνα του ΑΝΤ1.

Θυμίζουμε πως το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει μεταδόσεις όλων των αγώνων της Ελλάδας και των σημαντικότερων απ' τους υπόλοιπους, ως και τον τελικό.

Επιπλέον, από τις 30 Αυγούστου και μέχρι τον μεγάλο τελικό της 14ης Σεπτεμβρίου, περίπου τα μεσάνυχτα, o ANT1 θα έχει καθημερινό ραντεβού σας με τους κορυφαίους του μπασκετικού πλανήτη, την επικαιρότητα της Εθνικής Ελλάδος και όλη τη δράση κάθε αγωνιστικής μέρας.

Ό απόηχος των αγώνων και όλα τα νέα της γαλανόλευκης σε ζωντανές συνδέσεις με την Ισπανία και τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Θα υπάρχουν σχολιαστές απευθείας από τα γήπεδα της Σεβίλλης και της Μαδρίτης, καθώς και καλεσμένοι στο στούντιο της Αθήνας. Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ στον ΑΝΤΕΝΝΑ»!

Οι αμφισβητούμενες φάσεις, πλούσια στιγμιότυπα, όλη η μάχη των 4 ομίλων, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την λάμψη των αστεριών της Dream Team των Ηνωμένων Πολιτειών, τους πανίσχυρους διοργανωτές Ισπανούς και τους πρωταθλητές Ευρώπης Γάλλους, τους ανταγωνιστικούς και φιλόδοξους Αργεντίνους, Βραζιλιάνους και Λιθουανούς.

Και κάθε βράδυ, ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος αναλύει τεχνικά, αποκλειστικά στον ΑΝΤΕΝΝΑ, όλους τους αγώνες της εθνικής, τους επόμενους αντιπάλους της και τις μεγάλες στιγμές κάθε αγωνιστικής.


Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Περπερίδης.

Αρχισυντάκτης: Γιάννης Ψαράκης

Σκηνοθέτης: Γιάννης Ντατσόπουλος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Η ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων καθημερινά και από τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι απεσταλμένοι του σταθμού Ιάκωβος Φιλιππούσης και Βασίλης Χατζηδάκης, και η κάμερα του ΑΝΤΕΝΝΑ, με συνεχείς ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις θα μεταφέρουν στην χώρα μας από την Ισπανία όλο το κλίμα, τις ειδήσεις, τα παρασκήνια και το αγωνιστικό ρεπορτάζ από το κορυφαίο ραντεβού του παγκόσμιου μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x