Betmasters

Τα προγνωστικά του Guru για το Champions League (23/10)

Οκτώ ματσάκια σήμερα και στα περισσότερα έχω βρει ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Μπάγερν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ενώ ακόμη επτά αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο ματς του ΟΑΚΑ θα πάω με την μεγάλη έκπληξη και θα προτείνω τον άσο της ΑΕΚ, ο οποίος παίζεται αυτή τη στιγμή με 16,50. Η "ένωση" θα παίξει σφιχτά πίσω, ενώ η Μπάγερν δεν είναι σε καλή κατάσταση και εμφανίζεται τρωτή φέτος. Βέβαια, η ομάδα του Μονάχου είναι το φαβορί, όμως όταν έχω άσο σε τέτοια απόδοση, τον αγοράζω εύκολα.

Στο Άμστερνταμ, χωρίς πολλά πολλά λόγια, θα πάω με την καλύτερη ομάδα. Ο Άγιαξ μπορεί να κερδίσει την Μπενφίκα και θα στηρίξω τον άσο.
Η Ρόμα έχει στρέψει το βλέμμα της αποκλειστικά στο Champions League και εκτιμώ πως θα έχει πολύ διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τη Serie A. Θα κερδίσει την ΤΣΣΚΑ και δεν θα δεχτεί ούτε γκολ.

Στο Χόφενχάιμ - Λυών θα πάω με το διπλό. Οι Γάλλοι είναι "φωτιά" μπροστά και οι Γερμανοί, όσο καλή ομάδα και να είναι, παίζουν ανοιχτά και δεν έχουν εμπειρία από διακρίσεις σε αυτό το επίπεδο.

Στο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φέρει ένα ωραιότατο Χ με τη Γιουβέντους, ώστε και οι δύο να φύγουν ευχαριστημένοι από το γήπεδο.

Στα Ρεάλ - Πλζεν και Σαχτάρ - Σίτι δεν βρίσκω κάτι το ιδιαίτερο.

Δες τις αποδόσεις για τις επιλογές του Guru, από το betmasters

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x