Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τα ψέμματα της Μπάρτσα και ο λόγος που ο Κουτίνιο δεν έφυγε από τη Λίβερπουλ!

Το γεγονός επίσης πως η Μπαρτσα μπορεί & μανιπουλάρει τα media έδωσε την ευκαιρία αυτό το μήνα να πιέζει ψυχολογικά και τον παίκτη και να πιστεύει ότι έτσι θα μπορούσενα ολοκληρώσει και την μεταγραφή!

Σε ένα καλοκαίρι που το επικοινωνιακό Βατερλώ της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Κουτίνιο της στοίχισε με ζημιά στο πρεστίζ ακομα και τώρα που ολα τελείωσαν τα ψεμματα συνεχίζονται και ευθύνη έχει καποιος που κάποτε πέρασε από τα μερη μας!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τα περί προτάσεως 200 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς Καταλανών την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όχι μόνο δεν ευσταθούν αλλά επιβαρύνουν και την ήδη άσχημη σχέση μεταξύ των δυο πλευρών κόβοντας τις οποίες γέφυρες!

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσπαθώντας ουσιαστικά να δικαιολογήσει στον κόσμο της ένα αποκαρδιωτικό καλοκαίρι από πλευράς μετακινήσεων, προσπάθήσε να χρυσώσει το χάπι λέγοντας πως ακόμα και αυτή την εξωπραγματική προσφορά την απέρριψε η διοίκηση της Λίβερπουλ.

Η πικρή αλήθεια για τους φίλους των Μπλαουγκράνα είναι πως τελευταία πρόταση επίσημα έγινε στις 18 Αυγούστου και από τότε δεν υπήρξε νέα επαφή!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x