Ελλάδα

«Τα σφυρίγματα ήταν σαν να παίζαμε εναντίον άλλης ομάδας»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του ΚΑΟΔ από τα Τρίκαλα, με τον κόουτς των Δραμινών να χαρακτηρίζει «τελικό» το ματς με το Ρέθυμνο.

Προβληματισμένος ήταν ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του ΚΑΟΔ από τα Τρίκαλα, με τον προπονητή των Δραμινών να αφήνει αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τη διαιτησία και να χαρακτηρίζει «τελικό» το ματς με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:

«Ήταν και για τις δύο ομάδες ένα σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι, εμείς ξέραμε ότι τα Τρίκαλα μετά τον Άρη έχουν παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιστεύω ότι η προσθήκη του Χάρις τους έδωσε και ποιότητα και αυτοπεποίθηση. Βλέποντας τα στατιστικά πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι το τρίποντο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού τους, στα ματς με τον ΠΑΟΚ, με το Ρέθυμνο και με την ΑΕΚ είχαν βάλει 35/80 τρίποντα, ένα νούμερο πάρα πολύ μεγάλο και μαζί με το τρανζίσιον ήταν δύο βασικοί στόχοι στην άμυνα μας. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το περιορίσαμε παρότι δεχτήκαμε ένα σημαντικό τρίποντο από τον Τσούπκοβιτς γιατί κάναμε λάθος στην άμυνα που ήταν σημαντικό στους τρείς πόντους.

Αυτό που δεν καταφέραμε ήταν η άμυνα στο λόου ποστ, αυτό όμως δεν έχει να κάνει με μας, έχει να κάνει και με κάποιους άλλους, χωρίς να μειώνω σε τίποτα και σε καμία περίπτωση την προσπάθεια των Τρικάλων, ούτε του κόουτς ούτε των παιδιών καθώς πάλεψαν πάρα πολύ. Απλά θεωρώ ότι τα σφυρίγματα στο λόου ποστ ήταν σαν να παίζαμε εναντίον άλλης ομάδας, άλλου επιπέδου και άλλων χρωμάτων. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, το πρωτάθλημα τώρα έχει διακοπή κάτι το οποίο κάνει κακό σε όλους μας, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι με το Ρέθυμνο που ουσιαστικά είναι τελικός. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα
».

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Σλαφτσάκης τόνισε: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι χάθηκε από την πλευρά μας στην κακή αμυντική αντίδραση που δείξαμε καθώς η ομάδα μας μέσα από την καλή άμυνα παίρνει ενέργεια και γίνεται πιο αποτελεσματική στην επίθεση. Σε ένα κρίσιμο σημείο στο τρίτο δεκάλεπτο που ήμασταν μπροστά χάσαμε κάποια ριμπάουντ όπου εκεί πιστεύω τα Τρίκαλα πήραν την ψυχολογία και μετά στο τέταρτο δεκάλεπτο βάλανε και 2-3 μεγάλα σουτ. Πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε από την πολύ κακή αμυντική λειτουργία απ’ την πλευρά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x