Μαχητικά Αθλήματα

Τάισον Φιούρι: «Καλύτερα να με σκοτώσει κάποιος πριν το κάνω εγώ»

Στο περιοδικό «Rolling Stone» μίλησε ο Τάισον Φιούρι επιβεβαιώνοντας πως είναι χρήστης κοκαΐνης , λέγοντας μάλιστα «καλύτερα να με σκοτώσει κάποιος πριν το κάνω εγώ».

Συστηματική χρήση κοκαΐνης τους τελευταίους 6 μήνες κάνει ο Τάισον Φιούρι, όπως δήλωσε στο «Rolling Stone». Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κάνει χρήση απογορευμένων ουσιών, ενώ υποστήριξε πως υποφέρει από κατάθλιψη και πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ξανά στο ρινγκ.

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση πως «καλύτερα να με σκοτώσει κάποιος, πριν το κάνω εγώ» λέγοντας μάλιστα πως μπορεί να μην ζει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχε κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών. Ο ίδιος μάλιστα ακύρωσε δύο φορές τον αγώνα ενώ αργότερα εξήγησε γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας: «Δεν έχω γυμναστεί εδώ και πολλούς μήνες. Δεν προπονούμαι. Δεν θέλω να ζω άλλο πια, εάν με καταλαβαίνετε. Είμαι χορτασμένος από όλα».

Στο περιοδικό Rolling Stone είπε επίσης: «Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο. Δε ξέρω τι μου γίνεται. Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω εάν θα ζω και μετά το τέλος αυτού του χρόνου. Εάν θα μπορούσα να πάρω ο ίδιος τη ζωή μου, εάν δεν ήμουν Χριστιανός, θα το είχα κάνει στο λεπτό. Απλά ελπίζω ότι θα με σκοτώσει κάποιος, πριν το κάνω εγώ», ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει άλλες ναρκωτικές ουσίες, ούτε έχω κάνει άλλη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το μόνο που έκανα ήταν ότι ξεκίνησα να παίρνω κοκαΐνη τους τελευταίους μήνες».

Μετά την συνέντευξη του βέβαια και παρόλο που επανέλαβε πως θα αποχωρήσει από το άθλημα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Καλά νέα, λαμβάνω την κατάλληλη βοήθεια και θα επιστρέψω πιο δυνατός το συντομότερο, προσπαθήστε να με σταματήσετε!»

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x