Μαχητικά Αθλήματα

Τακάμ: «Είμαι έτοιμος για τον αγώνα απέναντι στον Τζόσουα»

Πανέτοιμος για τον αγώνα του κόντρα στον παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών δήλωσε πως είναι ο Κάρλος Τακάμ.

Μπορεί να μην ήταν ο αρχικός αντίπαλος του Άντονι Τζόσουα, όμως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε εκείνος να σταθεί τελικά απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή, στις 28 Οκτωβρίου.

Ο Κάρλος Τακάμ είχε ενημερωθεί από την αρχή πως αν κάτι πήγαινε στραβά με τον Κούμπρατ Πούλεφ (αρχικό αντίπαλο του Τζόσουα), εκείνος θα έπαιρνε τη θέση του Βούλγαρου πυγμάχου στο ρινγκ. Τελικά, ο Πούλεφ τραυματίστηκε, με το Γάλλο πυγμάχο να τον αντικαθιστά.

Σε συνένετευξη που παραχώρησε, ο Τακάμ δήλωσε πως είναι έτοιμος για τον επερχόμενο αγώνα και πως δε θα επηρεαστεί από τους φίλους του Τζόσουα, οι οποίοι θα βρεθούν στο Γουέμπλεϊ για να υποστηρίξουν τον Βρετανό πυγμάχο.

«Πιστεύω στον εαυτό μου. Ποτέ δεν κατεβαίνω σε έναν αγώνα έχοντας την αίσθηση πως θα χάσω. Έχω γεννηθεί νικητής, δε μου αρέσει να χάνω» τόνισε αρχικά ο Τακάμ και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δε φοβάμαι. Το γεγονός πως στο στάδιο θα βρίσκονται 80.000 φίλοι του Τζόσουα δε θα με επηρεάσει. Έχω αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ζηλανδία και τη Ρωσία, οπότε είμαι αρκετά έμπειρος για να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Αυτό που μετράει είναι το τι συμβαίνει στο ρινγκ και κει θα είμαι εγώ και αυτός».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο αθλητές θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 28 Οκτωβρίου, με τον Τζόσουα να θέλει να υπερασπιστεί τους τίτλους της IBF, της IBO και της WBA, ενώ ο Τακάμ να «κλέψει» τα κεκτημένα του αντιπάλου του.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x