Στίβος

Ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη οι Έλληνες πρωταθλητές στίβου…

Τους αγώνες στίβου στο εξωτερικό θα συνεχίσει ο Κώστας Φιλιππίδης, που αναχώρησε την Πέμπτη για τη Γερμανία και το μίτινγκ του Ντεσάου την Παρασκευή.

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ έχε ως στόχο να ξεπεράσει το φετινό του ρεκόρ, 5.61. Στο συγκεκριμένο μίτινγκ, θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Ρόμπερτ Σομπέρα και τον Γερμανό Ράφαελ Χολζντέπε.

Για τη Σλοβακία θα ταξιδέψουν την Παρασκευή οι Μαρία Μπελιμπασάκη και Ελισάβετ Πεσιρίδου. Οι δύο πρωταθλήτριες μας θα συμμετάσχουν το Σάββατο στο περίφημο μίτινγκ του Σαμορίν, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν στον κλειστό. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400 μέτρα έκανε 52.04 στα «Βενιζέλεια», ενώ η πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων έτρεξε τα 100 μέτρα σε 13.26.

Εκτός συνόρων θα συνεχίσουν τους αγώνες τους και οι Άννα και Ειρήνη Βασιλείου. Οι δύο δίδυμες Κρητικές σπρίντερ θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ στίβου «Samarsko Zname», το οποίο θα γίνει το Σάββατο στη Στάρα Ζαγορά της Βουλγαρίας. Η Ειρήνη Βασιλείου έτρεξε την Κυριακή στα Χανιά τα 400 μέτρα σε 53.61, ενώ η Άννα Βασιλείου θα κάνει τον πρώτο της δυνατό αγώνα στη σεζόν.

Στην Ολλανδία θα συνεχίσουν τους αγώνες τους οι νεαρές αθλήτριες των 800 μέτρων, Ιωάννα Πανοπούλου και Έλλη Δεληγιάννη, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ στίβου του Ναϊμέγκεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x