Στίβος

Τεντόγλου: «Θα μπορούσα και καλύτερα»!

Τι κι αν αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης; Ο Μίλτος Τεντόγλου δείχνει... αχόρταγος και βάζει ψηλά τον πήχη για το μέλλον!

Ενθουσιασμένος που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, στο μήκος, εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο 20χρονος πρωταθλητής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του χρυσού μεταλλίου (με άλμα στα 8,25μ.), ωστόσο έδειξε πως ο πήχης για το μέλλον είναι ψηλά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα»!

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άλτης είπε: «Δεν ξεκίνησα τον αγώνα όσο καλά θα ήθελα, αφού έκανα τεχνικά λάθη και δεν έβγαλα το άλμα που θα ήθελα. Παρόλα αυτά ένιωθα καλά μέσα στον αγώνα και θεωρώ πως δικαιολογημένα βγήκε μια καλή επίδοση και το μεγάλο άλμα. Αισθάνομαι τέλεια, αφού πέτυχα τον στόχο μου και συνεχίζω την προσπάθεια μου. Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, ωστόσο αυτό΄που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι το επιθυμητό! Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν πολύ καλή. Είναι δύσκολο να φτάνεις εκεί που θες, ωστόσο αν το βάλεις στόχο μπορείς να πετύχεις, αρκεί να έχεις σχέδιο και να κάνεις αυτά που πρέπει. Κρατώ την εμπειρία και συνεχίζω για τα επόμενα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x