Γ' Εθνική

Τελειώνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τη δέσμευση πως θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που μπλοκάρουν την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ο Χάρης Οικονομόπουλος και η διαδικασία ολοκληρώνεται ως τις 10/5 ανεξάρτητα από το θέμα του χαρτοσήμου

Η ΑΕΚ βρήκε τρόπο να παρακάμψει το εμπόδιο που παρουσιάστηκε με την καταβολή χαρτοσήμου 3 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Μαΐου.

Σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Χάρης Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε εγγράφως πως στις 4 Μαΐου θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκκαθάρισης, ακόμη κι αν το κράτος επιμείνει στην αξίωση του χαρτοσήμου από μία πτωχευμένη «εταιρεία» που δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Σε αυτή την περίπτωση ζημιωμένο θα βγει μόνο το ελληνικό δημόσιο, αφού δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσπραξη 85 εκατ. ευρώ από την υπόθεση του Ψωμιάδη, μιας και δεν θα ολοκληρωθεί η εκχώρηση του χρέους. Και η αίσθηση που αποκόμισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε χθεσινή επικοινωνία με την κυβέρνηση είναι πως επιμένουν στην είσπραξη του χαρτόσημου.

Πλέον μετά από αυτή τη συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Οικονομόπουλου το θέμα της εκκαθάρισης θα κλείσει οριστικά μέχρι τις 10 Μαΐου και θα είναι εφικτό να συσταθεί ξανά η ΠΑΕ εν όψει της συμμετοχής της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα της Football League. Κι ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, που δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει χρήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x