Ευρώπη

«Τελείωσε» του Ρίβερς στη Ρεάλ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Κέι Σι Ρίβερς στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αφού πέρασε από τα προαπαιτούμενα ιατρικά, στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Από τα τέλη του Ιουλίου είχε γίνει γνωστή η συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κέι Σι Ρίβερς. Το εν λόγω deal ολοκληρώθηκε σήμερα (7/8) και τυπικά.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ πέρασε πρώτα επιτυχημένα από ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο «Sanitas La Zarzuela» και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο γήπεδο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου μαζί με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Χουάν Κάρλος Λατσάρο Σάντσες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Πλέον ο Πάμπλο Λάσο ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας του έναν παίκτη που ήθελε από τον Μάρτιο του 2013 κι έγινε η τρίτη κατά σειρά μεταγραφική κίνηση των δευτεραθλητών Ισπανίας, μετά τους Αντρές Νοτσιόνι και Γιόνας Ματσιούλις.

Κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Ρίβερς αγωνιζόταν στο NBDL για χάρη των Ρενό Μπίγκχορνς, όπου είχε κατά μέσο όρο 15,8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά αγώνα. Φυσικά έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει υπάρξει μέλος των Μπένετον Τρεβίζο, Βίρτους Μπολόνια, Ροάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x