Θαλάσσια Σπορ

Τελευταία βραδιά στη Μήλο για το Cyclades Regatta 2013

Γεμάτη βεγγαλικά ήταν η τελευταία βραδιά της παραμονής στην Μήλο, των 270 ιστιοπλόων από την Κυκλάδες Regatta 2013 του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Ο Δήμος Μήλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου δεξιώθηκαν τους αθλητές στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Μήλου και η τελετή της απονομής του πρώτου σκέλους της διαδρομής του αγώνα ήταν ένα αποχαιρετιστήριο γλέντι που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία του νησιού.

Η παραμονή των αθλητών που άρχισαν να φτάνουν στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου το βράδυ του Σαββάτου μετά τον τερματισμό της πρώτης διαδρομής Βουλιαγμένης-Μήλου ήταν γεμάτη από εκπλήξεις, πάρτυ και events. Ο δήμαρχος Μήλου κος Γεράσιμος Δαμουλάκης υποδέχθηκε το πρώτο σκάφος που τερμάτισε ανοίγοντας σαμπάνια moet ενώ μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μήλου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο περίμεναν στην προβλήτα τα σκάφη που έφταναν στο λιμάνι προσφέροντας τους σάντουιτς, χυμούς, νερό και πάγο.

Το ίδιο βράδυ οι αθλητές διασκέδασαν στον πάρτυ που τους πρόσφερε το club «ΑΚΡΗ» ενώ το πρωί της Κυριακής τυρόπιτες και νερό διένειμε το «ΓΡΗΓΟΡΗΣ Μικρογεύματα» σε όλα τα πληρώματα.

Από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής ταχύπλοα του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κου Νίκου Ξενάκη μετέφεραν τους αθλητές στο beach bar «ΝΤΕΚ» στο πάρτυ που τους πρόσφερε μπύρες και μεζέ και το ίδιο βράδυ οι αθλητές διασκέδασαν χορεύοντας στο “σφηνάκι πάρτυ” που κέρασε το club «ΠΛΩΡΗ».

Την Δευτέρα το μεσημέρι τα σκάφη ξεκίνησαν για τον παράκτιο αγώνα στο Λιμάνι του Αδάμαντα. Πλήθος κόσμου από την ακτή παρακολουθούσε τους ελιγμούς των ιστιοφόρων και τα πολύχρωμα μπαλόνια τους ενώ μαζί τους πετούσε ελικόπτερο βιντεοσκοπώντας τον αγώνα. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου μετά την ολοκλήρωση του inshore πρόσφερε παγωμένα φρούτα και χυμούς σε μια ιδιαίτερη συσκευασία.

Ακολούθησε η απονομή και τα σκάφη ετοιμάζονται πλέον για την εκκίνηση του δεύτερου σκέλους Μήλου – Σερίφου έχοντας στις αποσκευές του μια σακούλα με μηλέικα δώρα από τον Δήμο Μήλου.
Το ταξίδι και οι εκπλήξεις του «Cyclades Regatta 2013» του ΝΟΤΚ που ξεκίνησε το Σάββατο 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου συνεχίζεται...

Περισσότερα: www.notk.gr | www.cycladesregatta.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x