Θαλάσσια Σπορ

Τελευταία δοκιμή στο Γουέιμαουθ

Το δικό τους τεστ ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων θα δώσουν οι Έλληνες ιστιοπλόοι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας, στο Γουέιμαουθ, όπου το 2012 θα φιλοξενηθεί το τουρνουά της ιστιοπλοΐας.

Το δικό τους τεστ ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων θα δώσουν οι Έλληνες ιστιοπλόοι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας, στο Γουέιμαουθ, όπου το 2012 θα φιλοξενηθεί το Ολυμπιακό τουρνουά της ιστιοπλοΐας.

Πρόκειται για ένα άτυπο test event που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Γουέιμαουθ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού Αιμίλιος Παπαθανασίου με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα βρίσκονται στη 18η θέση της ρεγκάτας του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Skandia Sail for Gold» . Φαίνεται να είναι μια ευκαιρία για το ελληνικό δίδυμο να πειραματιστεί στον χώρο όπου θα παλέψει για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που θα γίνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, οι Καμπουρίδης και Παπαδόπουλος είναι έκτοι στα 470, ο Μιτάκης είναι 17ος στα FINN, ενώ στα RSX 31η είναι η Αγγελική Σκαρλάτου.

Στις κατηγορίες ΑΜΕΑ, είναι πέμπτοι οι Χριστοφόρου, Αλεξάς και Νοταρόγλου στα Sonar, ενώ στα 2,4 mp ο Δεληκούρας είναι 22ος και ο Σαραφίδης 28ος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x