Αγγλία

«Τελευταία ευκαιρία του Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ»

Καμία δικαιολογία δεν θα έχει ο Μάριο Μπαλοτέλι, αν δεν καταφέρει να στεριώσει ούτε στην Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Δευτέρα ή Τρίτη ανακοινώνεται η μεταγραφή.

Η ποδοσφαιρική αξία του Μάριο Μπαλοτέλι είναι αδιαμφισβήτητη, όμως ο Ιταλός φορ έχει καταφέρει σε κάθε ομάδα που έχει αγωνιστεί να προκαλέσει προβλήματα, ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό.

Γι’ αυτό το θέμα του διεθνούς άσου μίλησε ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Ο 47χρονος μάνατζερ, μάλιστα, υποστήριξε πως η Λίβερπουλ θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Μάριο Μπαλοτέλι για να παραμείνει σε τοπ επίπεδο:

«Ο Μάριο δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία. Είναι πλέον στο χέρι του αν θα μείνει σε υψηλό επίπεδο. Είναι πλέον 24 χρονών είτε θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο είτε θα πέσει».

Επίσης, ο Ραϊόλα αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επικείμενη μεταγραφή: «Ο Μπαλοτέλι θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Δευτέρα ή την Τρίτη. Έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα να ρυθμίσουμε. Σήμερα, πάντως, θα περάσει τι ιατρικές εξετάσεις» ενώ ανέφερε και την χρονική διάρκεια των διαπραγματεύσεων «συζητάμε για την μεταγραφή εδώ και τρεις μήνες» .

Τέλος, τόνισε πως δεν είναι όλοι οι παίκτες γεννημένοι για ηγέτες, βγάζοντας το βάρος του «αρχηγού» από τα… πόδια του πελάτη του.

«Η Λίβερπουλ έχει τον Τζέραρντ, οπότε ο Μάριο θα είναι προστατευμένος και θα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για ηγέτες και συχνά οι καλοί επιθετικοί δεν είναι καλοί ηγέτες. Ο Μάριο πρέπει να αποβάλει την πίεση από πάνω του, ώστε να μπορεί να σκοράρει δίχως άγχος. Ο Μάριο δεν ήταν έτοιμος για να γίνει ηγέτης της Μίλαν», ήταν τα λόγια του Ραϊόλα.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x