Ισπανία

Τελευταία προσπάθεια για Φαλκάο από Ρεάλ!

Εντείνει τις προσπάθειές της για να αποκτήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο από αυτό το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης υποστηρίζουν στη Γαλλία!

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δηλώνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει άλλες μεταγραφικές κινήσεις για την νέα αγωνιστική σεζόν αλλά σε Ισπανία και Γαλλία τα ΜΜΕ έχουν άλλη άποψή!

Δημοσίευμα της AS το οποίο επικαλείται και πληροφορίες από τη Γαλλία υποστηρίζει ότι η «βασίλισσα» κάνει την τελευταία της –για αυτό το καλοκαίρι- προσπάθεια για να κλείσει τον Κολομβιανό επιθετικό.

Όπως αναφέρει οι άνθρωποι της ομάδας έφτασαν στην απόφαση αυτή λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία που είχε η ομάδα να σκοράρει, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Κόρντομπα αλλά και το κλίμα από την πώληση του Ντι Μαρία.

Έτσι αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν δραστηριοποιηθεί και πάλι στο ζήτημα αυτό και προσπαθούν μέσα στις ημέρες που απομένουν μέχρι και να λήξει η μεταγραφική περίοδος να αποκτήσουν τον Φαλκάο.

Μεταφέρει πληροφορίες ότι χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών, δηλαδή της Ρεάλ, της Μονακό και του Φαλκάο.

Δύο είναι τα σενάρια απόκτησης του παίκτη… Το πρώτο άμεσα μεταγραφή με 60 εκατομμύρια ευρώ. Το δεύτερο ο Φαλκάο να φορέσει την άσπρη φανέλα της Ρεάλ αλλά ως δανεικός, με την ισπανική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και την προοπτική αγορά του έναντι 45 εκατομμυρίων.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι το κρίσιμο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο στο περιθώριο της κλήρωσης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x