Champions League

Τελικά... τα κατάφερε

Η σκληρή Λουντογκόρετς δυσκόλεψε πολύ το έργο της Στεάουα στο Βουκουρέστι, όμως αυτή με τον Τσιπτσίου -που είχε χαμένο πέναλτι και ευκαιρίες- πήρε τη νίκη στα πλέι οφ του Champions League.

Η αστοχία του Τσιπτσίου απ’ τα έντεκα βήματα δεν ήταν αρκετή για να σταματήσει την Στεάουα απ’ την νίκη επί της Λουντογκόρετς στα πλέι οφ του Champions League, αφού ο ίδιος ήταν που… πήρε το αίμα του πίσω.

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, με τον Στογιάνοφ κάτω απ’ τα δοκάρια να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, δεν άφησε τη Στεάουα να κάνει το… παιχνίδι της. Η απόκρουσή του στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσιπτσίου στο 33’ -μετά από ανατροπή του Μίνεφ στον Σανμαρτεάν- και μια ακόμα στο σουτ του ίδιου στο 45’ την κράτησαν στο 0-0 του ημιχρόνου, παρά την κατοχή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μισό του ματς, η Στεάουα έδειξε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Κάτι που κατάφερε τελικά στο 88’, όταν ο Τσιπτσίου πήρε… εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι και έστειλε την μπάλα σστα δίχτυα.

Στεάουα Βουκουρεστίου: Αρλάουσκις, Ράπα, Ζουκάλα, Λατοβλέβιτσι, Βαρέλα, Τσιπτσίου, Πρεπέλιτα, Στάντσιου (57’ Κεσερού), Σανμαρτεάν (90’ Φιλίπ), Μπρίφελντ, Πόπα (83’ Ιάντσου)

Λουντογκόρετς: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότι, Τερζίεφ, Ζούλιο Καϊσάρα, Ντιακόφ, Ζλατίνσκι (46’ Φάμπιο Εσπίνιο), Μαρσελίνιο (85’ Αμπέλ), Αλεκσάντροφ, Μισιτζάν, Χάμζα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x