Betmasters

Τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ: Πάθος για το πρώτο τρόπαιο

Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση βρίσκονται απόψε Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου συγκρούονται με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Για ακόμα μία χρονιά υπό τον φόβο επεισοδίων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί μπροστά σε μαθητές. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν μόνο από 30 προσκλήσεις.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο δια δέκατη φορά στην ιστορία του. Το 2011 ανέβηκε τελευταία φορά στη ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ακολούθησαν έξι κολλητές κατακτήσεις από τον Παναθηναϊκό. Φέτος δεν βρίσκει απέναντί τοθ τον «αιώνιο» αντίπαλο και αυτό τον βάζει σε ρόλο οδηγού όσον αφορά τη νίκη. Τρεις φορές έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε τελικό Κυπέλλου κατακτώντας τη νίκη σε όλες. Συγκεκριμένα αυτό συνέβη τις χρονιές 1976, 1978 και 1980. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Σφαιρόπουλου μετά τις μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Φενέρ και Ρεάλ. Χωρίς να αγχωθεί καθάρισε και τα Τρίκαλα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με 98-73 εκτός έδρας. Τρομερή εμφάνιση από τον Μιλουτίνοφ με 20 πόντους και 18 ριμπάουντ. Παραμένουν στα πιτς Τίλι και Αγραβάνης.

Δες όλη την ανάλυση του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x