Επικαιρότητα

Τέλος εποχής: «Κόβει» το (συμβατικό) τσιγάρο η Παπαστράτος– Νέες προσλήψεις

«Η επιθυμία των ανθρώπων για το τελευταίο τσιγάρο, έγινε δέσμευση για την Παπαστράτος» επισήμανε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Χαρμπαντίδης

Τέλος εποχής για την ιστορική καπνοβιομηχανία Παπαστράτος που «κόβει» το (συμβατικό) τσιγάρο και στρέφεται στην παραγωγή στη χώρα μας 20 δισεκ. ράβδων καπνού προς εξαγωγή ετησίως, ενώ ταυτόχρονα προσλαμβάνει 400 νέους εργαζομένους.

«Η επιθυμία των ανθρώπων για το τελευταίο τσιγάρο, έγινε δέσμευση για την Παπαστράτος» επισήμανε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Χαρμπαντίδης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας μονάδας του εργοστασίου που θα παράγει τις θερμαινόμενες μπάρες καπνού.

«Είναι επένδυση - σταθμός για την ελληνική οικονομία. Θα έχουμε μαζί και την κοινωνία και τους 400 νέους εργαζόμενους που έρχονται να συμπληρώσουν τους 800 εργαζόμενους. Τους εκατοντάδες νέους συνεργάτες των πωλήσεων και τους παραγωγούς καπνού. 20 δισεκ. ράβδοι καπνού θα παράγονται στην Ελλάδα και θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμπαντίδης.

«Τα μέτρα των κυβερνήσεων για τον περιορισμό του καπνίσματος πρέπει να συνοδευτούν από καινοτόμα προϊόντα όπως αυτό που θα παράγει εφεξής ο Παπαστράτος» δήλωσε από πλευράς του ο διευθύνων σύμβουλος της Phillip Morris International Ανδρέας Καλαντζόπουλος.

«Το IQos περιέχει 90% λιγότερες χημικές επιβλαβείς ουσίες σε σχέση με το τσιγάρο. Δεν προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε τις μεθόδους διακοπής του καπνίσματος, αλλά να συμπληρώσουμε αυτά τα μέτρα θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια με επενδύσεις του μεγαλύτερου μέρους των πόρων μας ώστε αυτοί που θέλουν να καπνίσουν να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα. Η επιλογή της Ελλάδας για να παράγει τις θερμαινόμενες ράβδους για το IQos ήταν δύσκολη γιατί είχε ανταγωνισμό από άλλες χώρες . Όμως η Ελλάδα και η Παπαστράτος έχουν μέλλον και προοπτική» τόνισε.

Τέλος, ζήτησε από τους Έλληνες να κόψουν το τσιγάρο, και να στραφούν σε προϊόντα που δεν επιβαρύνουν την υγεία τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x