Γενικά

Τέλος ο Μαλουντά από την Τραμπζονσπόρ!

Παρελθόν από την Τραμπζονσπόρ αποτελεί ο Φλοράν Μαλουντά! Η ομάδα της Τραπεζούντας ανακοίνωσε και επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους!

Μόνο η… ανακοίνωση απέμενε. Οι σχέσεις του Φλοράν Μαλουντά με το νέο προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Τραπεζούντας να λύσει τη συνεργασίας της μαζί του.

Ο Γάλλος σταρ είχε αποκτηθεί την περσινή σεζόν από την Τραμπζονσπόρ, με την οποία μέτρησε σε όλες τις διοργανώσεις 29 συμμετοχές και επτά γκολ.

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα πιο δραματικά. Ο Μαλουντά και η Τραμπζονσπόρ έπραξαν το καλύτερο και για τους δύο. Ο Μαλουντά αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», ήταν η δήλωση του προέδρου της Τραμπζονσπόρ, Ιμπραΐμ Χασιοσμανόγλου.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος σταρ είπε: «Η περσινή χρονιά ήταν καταπληκτική για μένα. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να προχωρήσω και δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Είχα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, αλλά και την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x