Στίβος

Τεράστια επιτυχία ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή 2000 δρομέων πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας.

Τον Ημιμαραθώνιο διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Οι δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες 21,1 km, 5 km και σκυταλοδρομία 2x10,5 και 4x5,25 ενώ υπήρχε και παιδικός αγώνας 1 km. Πολλά ατομικά ρεκόρ σημειώθηκαν στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το ΚΠΙΣΝ με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Νερού, η οποία πραγματικά ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες!

Την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου έδωσαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Καλλιθέας, Μανώλης Κωστάκης, και ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας και της Ο.Ε του αγώνα, Παναγιώτης Δημάκος.

Νικητές των 21,1 km ήταν οι Παναγιώτης Καρούτζος, Παναγιώτης Μπουρίκας και Χρήστος Χασιώτης, ενώ στις γυναίκες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Παναγιώτα Βλαχάκη, Μίνα Ράπτη και Μαρία Τσιλιμίδου.

Στα 5 km την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος έτρεξε οικογενειακώς στον παιδικό αγώνα. Νικητές των 5 km ήταν οι Παναγιώτης Νικητοπούλος, Αχιλλέας Ιωάννου και Κωνσταντίνος Ντίνου, ενώ στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκαν οι Νεφέλη Παπαγεωργίου, Αγγελική Στεφανή και Όλγα Μπαλάφα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x