Stoiximan Super League

«Πικρή η ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Πάνω του παίρνει την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό με 2-1 ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν «φρέσκοι» λόγω Ευρώπης.

Πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Δημήτρη Τερεζόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι παίρνει πάνω του την ήττα από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και, παράλληλα, ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα του δεν πήρε το θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Λεωφόρο.

Επίσης, ο Τερεζόπουλος σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού, το δανεισμό του Κολοβού και την παρουσία του Τασούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει επίδραση στην ομάδα μετά από αυτή την ήττα. Μετά το υπέρ μας 1-0, υπήρχε ενθουσιασμός και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το σκορ. Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι, είχαμε καλό ρυθμό. Η ομάδα του Πανιωνίου θα έχει αυτή τη λογική σε κάθε παιχνίδι και αυτό εξαρτάται από εμάς», είπε αρχικά ο Τερεζόπουλος και συνέχισε λέγοντας:

«Η ανατροπή από τον Παναθηναϊκό ήρθε στις καθυστερήσεις. Αυτές οι ήττες κάνουν μόνο καλό σε όλους. Τη συγκεκριμένη την αναλαμβάνω καθαρά εγώ.

Ο Κολοβός είναι μια τεράστια προσθήκη για εμάς και χθες μας βοήθησε όσο μπορούσε. Κόστισε στον ίδιο και την ομάδα το ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Τασούλης πρέπει να έχει σταθερότητα, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θέλει πολύ δουλειά.

Δεν ήταν «φρέσκος» ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, όμως μ’ αρέσει ότι έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και ταυτότητα. Μην συγκρίνουμε, πάντως, τον περσινό με τον φετινό είναι νωρίς ακόμα.

Αναζητούμε έναν επιθετικό και θα είναι πιθανότατα ελεύθερος, επίσημα πάντως ακόμα δεν έχει βγει κάτι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x