Βόλεϊ

Τερζής στον ΣΠΟΡ FM: «Μετράει η ψυχή. Από Δευτέρα κοιτάμε το πρωτάθλημα»

Στη θέληση του ίδιου και των συμπαικτών του και στα δύο παιχνίδια του Final-4 απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής.

Στην ψυχή που έβγαλε ο ΠΑΟΚ τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό στο ημιτελικό, όσο και απέναντι στον Ηρακλή στον τελικό απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Θάνος Τερζής μιλώντας στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Αναλυτικά:

«Για το εάν η κατάκτηση του Κυπέλλου ανοίγει την όρεξη και για το πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να το πούμε έτσι. Κυρίως το χθεσινό ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι και τα δώσαμε όλα. Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος αλλάξαμε προπονητή και παίκτες κάναμε αλλαγές και σε αυτά τα παιχνίδια μετράει και η ψυχή. Από την στιγμή που τραυματίστηκε το μεγάλο επιθετικό όπλο του Ηρακλή το έργο μας έγινε πιο εύκολο.

Προσπαθούμε να κρατάμε ένα χαμηλό προφίλ θα γιορτάσουμε σήμερα και αύριο και από την Δευτέρα θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχει 14 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x