Γενικά

Τέταρτη στο Open West Flemish Cup η Εθνική ομάδα γκόλμπολ ανδρών

Εξαιρετική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα γκόλμπολ ανδρών, στο διεθνές τουρνουά Open West Flemish Cup στο Μπριζ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Αντώνη Ανάστου, και του βοηθού του, Χριστόφορου Σιζόπουλου, έφτασε στον ημιτελικό, έχοντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες.

Στη φάση των ομίλων, νίκησε 11-4 το Βέλγιο, 12-2 την Ολλανδία και 5-3 την Τσεχία, ενώ γνώρισε την ήττα με 9-2 από τη Σλοβενία. Πήρε την πρόκριση για την τετράδα μετά τη νίκη 9-8 επί της Μ. Βρετανίας, όμως στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε 5-4 από τη Φινλανδία, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί ακόμη και με διαφορά δύο τερμάτων.

Το τουρνουά αποτέλεσε μέρος της προετοιμασίας της ελληνικής ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί φέτος στη Μολδαβία. Βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με Πορτογαλία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

15ος ο Ετεοκλής Παύλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παρακανόε
Τη 15η θέση στην κατηγορία KL3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος παρακανόε που φιλοξενήθηκε στην πόλη Ρατσίκε της Τσεχίας κατέλαβε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είχε χάσει στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο, ήταν πέμπτος στην τρίτη προκριματική σειρά, ενώ στο δεύτερο τελικό του αγωνίσματος πέρασε έκτος την γραμμή του τερματισμού.

Η επίδοση του Παύλου στα προκριματικά ήταν 43.388, ενώ στο δεύτερο τελικό είχε χρόνο 43.776.

«Θα κάνω τα πάντα για να βάλω την Ελλάδα μας στο βάθρο των νικητών το 2018», έγραψε ο Παύλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x