Γενικά

Τέταρτος στον κόσμο στη σκοποβολή ο Κορακάκης

Ο Διονύσης Κορακάκης βρέθηκε μια ανάσα μακριά από το βάθρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής του διεξάγετε στη Ν. Κορέα.

Ο νεαρός σκοπευτής, Διονύσης Κορακάκης, αγωνίστηκε στην κατηγορία εφήβων στην πρώτη του εμφάνιση σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση και τερμάτισε στην 4η θέση του κόσμου, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής είναι σε εξέλιξη στην Ν. Κορέα και ο Διονύσης Κορακακης, έμεινε μια ανάσα μακριά από το χάλκινο μετάλλιο. Ο αδελφός της «χρυσής» ολυμπιονίκης, Άννας Κορακάκη, προκρίθηκε 5ος στον τελικό του αγωνίσματος του αεροβόλου πιστολίζου 10μ. και ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ με 577 σύνολο πόντων ( 18 κεντρικά δεκάρια).

Ο νεαρός πρωταθλητής στον τελικό ήρθε τέταρτος με σκορ 197,4, σημειώνοντας μάλιστα τις δυο καλύτερες επιδόσεις που έχει πετύχει ποτέ έφηβος σκοπευτής στην ιστορία της ελληνικής σκοποβολής.

Αύριο είναι πάλι η σειρά της Άννας Κορακάκη. Η ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. θα πάρει μέρος στο σπορ πιστόλι 25 μ., το αγώνισμα στο οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς στο Ρίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x