Επικαιρότητα

Τετραπλός φόνος στην Κύπρο: Συλλήψεις για υπόθαλψη των Αλβανών εκτελεστών

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι φιλοξένησε τους Aleks Burreli και Vogli Jani, μετά την άφιξή τους στην Κύπρο από τα κατεχόμενα

Δύο άτομα (ζευγάρι) αναμενόταν να συλλάβει απόψε η Κυπριακή Αστυνομία, σε σχέση με πληροφορίες που αφορούσαν την υπόθαλψη και φιλοξενία των δύο Αλβανών εκτελεστών στην Αγία Νάπα, Aleks Burreli και Vogli Jani, μετά την άφιξή τους στην Κύπρο από τα κατεχόμενα.

Τα δύο άτομα φέρονται ως ιδιοκτήτες διαμερίσματος στο προάστιο της Λευκωσίας, Αγλαντζιά όπου χθες η Αστυνομία έκανε έρευνες. Τα εντάλματα εκδόθηκαν πριν από λίγο. Εν τω μεταξύ, κατάθεση έδωσε ο τραυματίας φρουρός ασφαλείας του δολοφονημένου Φάνου Καλοψιδιώτη αποκαλύπτοντας ότι οι εκτελεστές ήταν τρεις και όχι δύο.

Παράλληλα εκτός από τον αστυνομικό που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύζυγο του και ακόμα έναν που τραυματίστηκε σοβαρά, την ώρα του μακελειού στην Αγία Νάπα ίσως να βρισκόντουσαν στο εστιατόριο ακόμα δύο αστυνομικοί οι οποίοι έφυγαν.

Άγνωστο επίσης παραμένει ποιος πυροβόλησε τον Αλβανό εκτελεστή Vogli Jani. Απαντήσεις θα δώσει η βαλλιστική έρευνα που θα ολοκληρωθεί μάλλον αύριο.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x