Champions League

Θ’ ακούει Ελλάδα και θα… ιδρώνει η Ατλέτικο

Φιναλίστ… ξε-φιναλίστ, όταν συναντά Έλληνες παθαίνει μπλακ-άουτ η Ατλέτικο! Η τελευταία φορά -πριν αυτή με τον Ολυμπιακό- που οι Μαδριλένοι έφαγαν τρία γκολ στην Ευρώπη ήταν στην αξέχαστη νίκη του Άρη

Ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο (3-2) ο Άρης είχε γονατίσει (1-0) εκείνος τους «ροχιμπλάνκος», με γκολ του Χαβίτο.

Ανήμερα όμως αυτής της… επετείου, οι Μαδριλένοι έμελλε να θυμηθούν και το άλλο (ακόμα πιο οδυνηρό) παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Διότι το να χάσουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ασφαλώς κι έχει ξαναγίνει. Το να χάσουν από ελληνική ομάδα -όχι απλά έχει ξαναγίνει, αλλά έχουν αποτελέσει και καλούς… πελάτες (με ήττες επίσης στο παρελθόν από Πανιώνιο και ΟΦΗ).

Η τελευταία φορά ωστόσο που δέχθηκαν τρία γκολ στην Ευρώπη ήταν στο… δεύτερο ματς των ομίλων του Europa League με τον Άρη, την 1η Δεκεμβρίου του 2010!

Τότε που οι «κίτρινοι», με προπονητή τον Κούπερ, πρωταγωνιστή τον Κόκε (που πέτυχε δυο γκολ) και χρυσό σκόρερ στο τέλος τον Λαζαρίδη άλωσαν το «Βιθέντε Καλντερόν»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x