Viral

Θα ήταν γκολάρα (αλλά είναι ένα παρανοϊκό αυτογκόλ)

Αν και τερματοφύλακας ο Μοχαμάντ Σατναουΐ σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με κάτι σαν ψαλίδι. Δυστυχώς γι’ αυτόν, κόντρα σε κάθε λογική, σε λάθος τέρμα. Αυτό που υποτίθεται υπερασπιζόταν. Θαυμάστε τον.

Εφτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Αλ Φαϊσαλί και δίχως να έχουμε δει λεπτό από αυτά τα παιχνίδια, εμείς, η συντακτική ομάδα του sport-fm.gr θεωρούμε πως είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε ευθύνες εκεί που ανήκουν για την κακή πορεία της ομάδας.

Το χειρότερο από όλα, αυτό που εξόργισε πραγματικά και τους εν Ελλάδι υποστηρικτές του ένδοξου συλλόγου της Ιορδανίας, ήταν το γεγονός πως τελευταίο κρίκο στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων αποτέλεσε η βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τη «μισητή» Αλ Ουϊντάτ στο ντέρμπι του Αμμάν.

Ας αφήσουμε όμως στην άκρη για την ώρα το διασυρμό αυτόν καθ’ αυτόν και ας πιάσουμε και πάλι το θέμα του ποιος φταίει. Θέλει και ρώτημα; Ο Μοχαμάντ Σατναουΐ! Ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος για λόγους που μόνο αυτός μπορεί να εξηγήσει, αφού κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια σουτ του αντίπαλου επιθετικού, την είδε και ο ίδιος Πελέ της ερήμου και στα καλά καθούμενα έστειλε με… ψαλιδάκι την μπάλα στα δίχτυα της αγαπημένης μας ομάδας.

Δείτε το βίντεο του ήρωά μας:



Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x