Europa League

«Θα θέλαμε ένα δεύτερο γκολ»

Στο γεγονός πως η Ζίμπρου δεν κατάφερε να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, στάθηκε ο Ολεγκ Κουμπάρεφ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της μολδαβικής ομάδας τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις στημένες φάσεις και στο ότι ο ΠΑΟΚ κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δήλωσε πως θα πάνε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: «Στις στημένες φάσεις κρίθηκε το ματς. Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο, γιατί έχουμε και άλλο ματς μπροστά μας. Εμείς δημιουργήσαμε φάσεις, γιατί ο ΠΑΟΚ μόλις μπαίνει στους επίσημους αγώνες είναι "φουριόζος". Έτσι, στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερες δυνάμεις και καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε, κάνοντας φάσεις, αλλά και σκοράροντας.

Θα θέλαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν μπορείς να το πεις αυτό, παίζοντας απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν αρχίσει ένα ματς. Γενικώς, όμως, έχοντας υπόψη μας και τη δυναμική του ΠΑΟΚ, το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου. Εμείς νικήσαμε τον πρώτο αγώνα, αλλά δεν προκριθήκαμε.

Εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο και δεν μπορείς να πεις κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα φιλικά με σπουδαίους αντιπάλους και πιθανώς να επηρεάστηκε, προετοιμαζόμενος ότι θα παίξει απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα, όπως είμαστε εμείς».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x