sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Θανατηφόρο όπλο ο Μπουονανότε»

Τρεις ποδοσφαιριστές που γνώρισαν από την καλή (ανάποδη δεν είχαν να πουν) τον Ντιέγκο Μπουονανότε, τρεις πρώην συμπαίκτες του στην ισπανική ομάδα, μιλούν για αυτόν στο sport-fm.gr.

Ντιέγκο Μπουονανότε. Τον ακολουθούν διάφορα "παρατσούκλια". Αυτό το τελευταίο μάς το έδωσε ένας πρώην πια συμπαίκτης του στην Γρανάδα: "Θανατηφόρο όπλο". Και μοιάζει με το πιο δυνατό από όλα!

Γράφει ο Θοδωρής Τσούτσος

Τρεις ποδοσφαιριστές που γνώρισαν από την καλή (ανάποδη δεν είχαν να πουν) τον νέο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τρεις πρώην συμπαίκτες του στην ισπανική ομάδα, μιλούν στον www.sport-fm.gr για τον Ντιέγκο Μπουονανότε και στην πραγματικότητα μάς τον "συστήνουν" με μια πιο ποδοσφαιρική ματιά.

Ο Αργεντίνος, που πλέον έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, παίζοντας ως αλλαγή στον αγώνα με τον Πλατανιά, συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει κόντρα στην Ξάνθη για την δεύτερη αγωνιστική. Κάποια από τα ηγετικά χαρακτηριστικά του τα έχουμε δει, πολλά περισσότερα έχουμε ακούσει για εκείνον, πλέον ήρθε η ώρα να πάρουμε και την άποψη ποδοσφαιριστών που τον έχουν ζήσει στην καθημερινότητα, στις προπονήσεις.

Ο επιθετικός της Γρανάδας, Φραντσίσκο Μεντίνα Λούνα, γνωστός ως Πίτι, είναι πολύ χαρακτηριστικός σε όσα λέει: "Είναι πολύ καλός ντριμπλέρ. Και είναι ένα θανατηφόρο όπλο όταν πλέον φτάνει στην τελική προσπάθεια. Θα το καταλάβετε αυτό και στην Ελλάδα".

Ακόμα ένας επιθετικός, άρα συνεργάτης του Μπουανανότε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ρούμπεν Ροτσίνα μιλάει για πιο συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Αργεντίνου της ΑΕΚ: "Είναι πολύ ευέλικτος. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις και αυτό είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για τον προπονητή. Είναι πολύ γρήγορος και δύσκολος για να τον χειριστεί ο αμυντικός εξαιτίας του διασκελισμού του".

Ο μέσος της Γρανάδας, Νταβίντ Λομπάν, τον έζησε στις προπονήσεις. Αλλά είδε κι εκείνος στοιχεία από τον Ντιέγκο: "Είχε δοθεί δανεικός στην Πατσούκα και μετά πήγε στην Κιλμές. Διέκρινες, λοιπόν, ότι ήταν για να φεύγει από την ομάδα. Δυστυχώς, δεν τον είδαμε πολύ, αλλά στα καλά του μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνος στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Οι άμυνες θα έχουν πρόβλημα μαζί του".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x