Γενικά

Θαυμασμός της Άννας Κορακάκη για Πύρρο Δήμα (pic)

Συνάντηση ολυμπιονικών στην Ταραγόνα.

Η Άννα Κορακάκη είχε την ευκαιρία να συναντήσει στο περιθώριο των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα τον Πύρρο Δήμα και εξέφρασε τον θαυμασμό της για τα επιτεύγματά του.

«Αθήνα 2004. Στα οκτάχρονα μάτια μου ένας γίγαντας, υπεράνθρωπος...Στις προσπάθειές του για το τέταρτο στη σειρά ολυμπιακό του μετάλλιο. Ένα χρόνο αργότερα ανακηρύσσεται από την παγκόσμια ομοσπονδία άρσης βαρών ο καλύτερος αθλητής του αιώνα! Δεκατέσσερα χρόνια μετά επιτέλους τον συναντώ. Και δεν μπορούσα να χαρώ περισσότερο!», έγραψε στο Instagram.

Αθήνα 2004. Στα οκτάχρονα μάτια μου ένας γίγαντας, υπεράνθρωπος...Στις προσπάθειές του για το τέταρτο στη σειρά ολυμπιακό του μετάλλιο. Ένα χρόνο αργότερα ανακηρύσσεται από την παγκόσμια ομοσπονδία άρσης βαρών ο καλύτερος αθλητής του αιώνα! Δεκατέσσερα χρόνια μετά επιτέλους τον συναντώ. Και δεν μπορούσα να χαρώ περισσότερο! / The smile on my face says it all. Three consecutive Olympic gold medals and a bronze. Numerous world titles, world & Olympic records. Awarded by the IWF as the weightlifter of the century.??? Inspiring. Legendary. Me, just thrilled and honoured.???? #pyrrosdimas #mediterraneangames #weightlifting #shootingsport #olympicchampions #hellas #inspired #respect #idol #legend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x