Γιώργος Χελάκης

Θέλει γενική επισκευή και…

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για την ισοπαλία της Εθνικής στη Ρουμανία, τη γεύση που του άφησε το ματς και το τι πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα...

Στο πρώτο ημίχρονο ούτε φάση! Ούτε ένα σουτ και ας πάει στην εξέδρα. Τρεις φορές δεν μπορέσαμε να την αλλάξουμε τη ρημάδα. Φάουλ κερδίσαμε και επειδή ο Χολέμπας καθυστερούσε εκνευρίστηκε ο διαιτητής και σφύριξε λήξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το θαύμα και είδαμε το φως το επουράνιο. Μπήκε ο Κονέ και σούταρε δύο φορές! Τραυματίστηκε ο Φορτούνης, μπήκε ο Κονέ και… σουτάραμε! Είναι να απορείς γιατί ο συμπαθέστατος Κώστας Τσάνας δεν ξεκίνησε τον Κονέ που όταν μπήκε στο ματς με την Φινλανδία το προσπάθησε. Τουναντίον άφησε στο γήπεδο τον Αραβίδη που είχε μεν πάθος και διάθεση αλλά μια φορά δεν πέρασε τον αντίπαλό του. Θα μου πείτε μήπως το έκανε ο Φετφατζίδης που είναι κλασσικός εξτρέμ; Μιλάμε για τραγωδία. Τώρα αν κάποιοι διέκριναν σημάδια ανάκαμψης επειδή ο Καρνέζης, ο Μανωλάς και ο Σωκράτης σταματούσαν τους Ρουμάνους, δικαίωμά τους. Θα βρούμε πάλι τρόπους να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…

Που ακούστηκε να παίζουμε με δύο εξτρέμ και να μην κάνουμε ούτε μια ντρίπλα! Χαμένος χρόνος ήταν η παρουσία του Τσάνα στον πάγκο της Εθνικής. Άντε να βρούμε γρήγορα έναν προπονητή κύρους, να του παραδώσουμε τα κλειδιά και να τον ρωτήσουμε τι γίνεται λίγο πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Να τον αφήσουμε να δουλέψει χωρίς να χωνόμαστε στα πόδια του, χωρίς να επιτρέπουμε κάποιος ή κάποιοι από την ομάδα να τον προσπερνούν και να φτάνουν μέχρι την διοίκηση τη2ς ομοσπονδίας. Η ανάμιξή τους στην καθημερινότητα της Εθνικής μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Και κάτι ακόμα! Αν χρειαστεί να γίνει του… Γεωργάτου και του Ελευθερόπουλου όπως έγινε επι Ρεχάγκελ, ας γίνει. Διάολε, δε θα χάσει η Βενετιά βελόνι.

Τώρα, πρέπει να παραδοθούν τα κλειδιά και να αρχίσει η γενική επισκευή πριν χρειαστεί να τα πετάξουμε όλα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x