Αγγλία

Θέλει να προπονήσει στην Ισπανία ο Ρότζερς

Την επιθυμία του να προπονήσει κάποιον σύλλογο της Ισπανίας στο μέλλον εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ για άλλα... 20 χρόνια.

Στην… άκρη του μυαλού του Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται το ενδεχόμενο να προπονήσει κάποιον σύλλογο της Ισπανίας, όπως τόνισε ο ίδιος, βάζοντας βέβαια ως προτεραιότητα να παραμείνει στη Λίβερπουλ για άλλα... 20 χρόνια.

Ο 41χρονος τεχνικός μετά την περσινή εκπληκτική χρονιά των «κόκκινων», τους οποίους οδήγησε στη δεύτερη θέση της Premier League και στην επιστροφή τους στο Champions League, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2018 και ήδη σχεδιάζει τα πλάνα του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Είμαι μόνο 41 και υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να πετύχω με τη Λίβερπουλ. Είναι ένα απίστευτο κλαμπ και ελπίζω να μείνω εδώ για αλλά 20 χρόνια. Βέβαια, ελπίζω κάποια μέρα να προπονήσω κάποιον σύλλογο στην Ισπανία. Έχω μάθει λίγα ισπανικά, αλλά χρειάζομαι βελτίωση. Εξάλλου, ίσως να μάθω τη γλώσσα ακόμη καλύτερα εφόσον δουλέψω κάποια μέρα εκεί», υπογράμμισε ο Ρότζερς.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x