Βόλεϊ

Θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Τη δεύτερη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών θέλει την Τετάρτη στις 19:00 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καζιμπάρτσικα στο «Παλατάκι».

Ο «Δικέφαλος» στον πρώτο αγώνα στην Ουγγαρία είχε νικήσει με 3-2 σετ και, εάν νικήσει ξανά με οποιοδήποτε σκορ, θα προκριθεί και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού BSK Κωνσταντινούπολης-Σασταμάλα.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ηττηθεί 3-2 σετ, θα παιχτεί «χρυσό» σετ 15 πόντων για την πρόκριση και, αν τελικά οι κυπελλούχοι Ελλάδος αποκλειστούν από την κορυφαία τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα «μετακομίσουν» στο CEV Cup, όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μοντάνα ή Κλάντνο.

Ο Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε πως: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Είδαμε ότι η Καζνιμπάρτσικα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και, χωρίς αμφιβολία, θα προσπαθήσει ξανά για το καλύτερο δυνατό. Είμαι ικανοποιημένος που είδα τους παίκτες μου να "γυρίζουν" το παιχνίδι και να νικούν στον πρώτο αγώνα.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τη δυνατότητα να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, σε ένα καλό ματς. Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να βρίσκονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας ώθηση για την νίκη. Πιστεύω ότι μαζί τους θα παίξουμε δυνατά και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x