Βόλεϊ

Θέλει να στείλει… μήνυμα ο Ολυμπιακός

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Volleyleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό, θέλοντας να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί που του έχουν αποδώσει.

Μήνυμα… επιβολής θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Volleyleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη.

Οι αντίπαλοι έχουν χαρακτηρίσει τους «ερυθρόλευκους» ως το φαβορί για τον τίτλο, αφού διαθέτουν το πληρέστερο ρόστερ στην κατηγορία και αυτοί θέλουν να το επιβεβαιώσουν με το «καλημέρα».

Ήδη η πρόκρισή τους στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ έδωσε το πρώτο στίγμα, ενώ θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα με το ντεμπούτο του Κώστα Προύσαλη στην πάσα και την πρώτη παρουσία του Κάρσον Κλαρκ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Παμβοχαϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος και είναι μέσα στις ομάδες που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι ένα ντέρμπι το μεταξύ μας παιχνίδι. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Δεν έχουμε προβλήματα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να παίξει καλά και να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Καζάζη για την πρεμιέρα.

Δυναμικά ξεκίνησε και ο Παμβοχαϊκός την φετινή χρονιά, αφού πανηγύρισε την πρόκρισή του στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ, ενώ θεωρείται ένα απ’ τα φαβορί για τετράδα. Νέμεθ και Στεβάνοβιτς είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν για την ομάδα της Βόχας, ενώ Βούλιν και Κανέλλος δημιουργούν πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο. Μάλιστα, διατηρούν καλή προϊστορία κόντρα στους «ερυθρόλευκους», με πέντε νίκες στις δώδεκα μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x