Stoiximan Super League

Θέλουν Παπάζογλου, αλλά…

Οι επαφές του Ατρομήτου για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ έχουν «παγώσει», λόγω των αγώνων με τη Σαράγεβο για το Europa League, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να περιμένουν νέα για Παπάζογλου.

Μία από τις προτεραιότητες του Ατρομήτου εν όψει της νέας σεζόν είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, αλλά το θέμα έχει… παγώσει εξαιτίας των αγώνων της ομάδας με τη Σαράγεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Περιστεριώτες είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και πλέον επανέρχονται στο προσκήνιο τα μεταγραφικά ζητήματα. Ψηλά στη σχετική λίστα είναι το όνομα του Θανάση Παπάζογλου.

Ο Έλληνας φορ είναι με την αποστολή του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ, όπου κρίνεται από τον Μίλτσελ που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει αν τον υπολογίζει για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Εφόσον τελικά ο Ισπανός αποφασίσει ότι πρέπει ο παίκτης να παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα, τότε οι «κυανόλευκοι» θεωρείται σίγουρο ότι θα κινηθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πάντως, το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί φήμες ότι ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται και για άλλους «ερυθρόλευκους», όπως τον Σέποβιτς και τον Διαμαντάκο .

Οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ, ενώ για τον Παπάζογλου σχολίαζαν χθες αργά το βράδυ πως «είναι μια περίπτωση που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x