Τουρνουά Βριληττός

«Όταν τα παιδιά γυρίσουν σπίτι τους να συζητούν για το χάντμπολ»

Να εντυπωσιαστούν τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά «Βριληττός» και να συζητούν για αυτό, ήταν το μήνυμα του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Δημήτρη Κοτσιώνη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στόχος του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά «Βριληττός 2014», Δημήτρη Κοτσιώνη, είναι όλα τα παιδιά να συζητάνε για αυτό μετά και το τέλος του όπως εξήγησε ο ίδιος στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα ο εμπνευστής του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά αυτή τη φορά στη Βέροια (11-16/04), τόνισε ότι θα προέτρεπε κάποιον να ασχοληθεί και να ρισκάρει να επενδύσει στο χάντμπολ και στον αθλητισμό διότι προάγει την υγεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Βασίλη Σαμπράκο:

-Την ιδέα του τουρνουά

«Είμαστε μια παρέα γονέων που μένουμε στα Βριλήσσια και σε μια κουβέντα είπαμε να βάλουμε το οικογενειακό μας γίγνεσθαι και να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας και να γιγαντώσουμε το τουρνουά».

-Για τη διοργάνωση του φετινού τουρνουά στη Βέροια

«Προσφέρουμε στην πόλη της Βέροιας, στο ελληνικό χάντμπολ, άλλα και στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν από το εξωτερικό και όταν γυρίσουν στα σπίτια τους να συζητούν για αυτό που έζησαν».

-Για το αν θα προέτρεπε κάποιον άλλον σε κάποια αντίστοιχη διοργάνωση, δεδομένης της οικονομικής κρίσης

«Η ομοσπονδία μας στηρίζει μέχρι εκεί που μπορεί. Θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να ρισκάρει και να επενδύσει στο χάντμπολ διότι είναι ένα υγιές άθλημα. Βέβαια και θα προέτρεπα κάποιον να το κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x