sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Δέκα ερωτικά σκάνδαλα στον κόσμο του ποδοσφαίρου!

Ο αποκλεισμός του Ικάρντι από την εθνική Αργεντινής, λόγω «κλοπής» της Γουάντα, έλαβε τέλος! Με αυτή την αφορμή το sportfm παρουσιάζει δέκα περιπτώσεις ερωτικών τριγώνων στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Μαουρίτσιο Ικάρντι επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής, από την οποία απείχε λόγω «σιωπηλής» τιμωρίας που του είχε επιβληθεί εξαιτίας της «κλοπής» της νυν συζύγου του Γουάντα Νάρα από τον φίλο του μέχρι τότε Μάξι Λόπες, κάτι που η κοινότητα των Αργεντινών διεθνών δεν μπορούσε να του συγχωρέσει.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο δεν είναι η μοναδική αυτού του είδους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σκάνδαλα με τρίγωνα αγάπης υπήρχαν ανέκαθεν! Το sport-fm.gr έψαξε, βρήκε και παρουσιάζει δέκα περιπτώσεις που σύζυγοι ή σχέσεις περνούν από την αγκαλιά του ενός στον άλλο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Αμέρικα- Αμέρικα!

inner

Το 1998, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Χαρκς (αριστερά) έγινε πρωταγωνιστής μίας εξωσυζυγικής σχέσης με την γυναίκα του Έρικ Ουινάλντα (δεξιά). Περιττό να πούμε πως ο δεύτερος ζήτησε άμεσα διαζύγιο από τη σύντροφό του.

Όταν η Ράντερς(Δανία) έγινε άνω κάτω!

inner

Ο Κρίστιαν Κέλερ (στα δεξιά) εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή ενός love-story με την σύζυγο του συμπαίκτη του Γιόνας Μπόρινγκ (στα αριστερά). Ο Κέλερ, με την δική του οπτική, υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτα κακό, καθώς «ακολούθησε τα συναισθήματά του»!

Ζήτημα Εκδίκησης (;)

inner

«Ο Τιμπό (Κουρτούα) με έκανε να νιώσω όπως δεν με έκανε ο Κέβιν (Ντε Μπρούιν) σε τρία χρόνια σχέσης»! Ορίστε η απάντηση ενός τριγώνου αποτελούμενου από τους Κέβιν Ντε Μπρούινε (αριστερά), Βέλγος μέσος, Τιμπό Κουρτουά (δεξιά) συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα του Βελγίου και της Καρολίν Λίνεν, πρώην του Ντε Μπρούινε, που του κόλλησε «παράσημο» με το νούμερο «1» της εθνικής. Σήμερα το νερό φαίνεται να έχει κυλήσει, «ξεπλένοντας» την ιστορία την οποία κανείς εκ των δύο δεν θυμάται.. Ή δεν θέλει να θυμάται. Η Λίνεν πάντως, κάποια χρόνια μετά, αποκάλυψε τον λόγο της «προδοσίας» προς τον Ντε Μπρούινε λέγοντας πως ήταν μία πράξη εκδίκησης για κάτι που είχε κάνει νωρίτερα ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Αργεντίνικο τάνγκο

inner

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο. Συμπαίκτες στην Σαμπντόρια, ο Μάουρο Ικάρντι και Μάξι Λόπες, εχθροί με το τέλος της εμπειρίας του «Μαουρίτσιο» στους «μπλουτσερκιάτι». Με την μετακίνηση του αρχηγού πλέον της Ίντερ στους «νερατζούρι» όλα έγιναν επίσημα. Η Γουάντα Νάρα έγινε σύζυγος του «capitano» του συλλόγου του Μιλάνου με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Ποιος Παλτινί;

inner

Ο Ζαν Φρανσουά Λαριός, Γάλλος ποδοσφαιριστής, μπορεί να χρίστηκε διεθνής δεκαεπτά φορές και να κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα του με τη Σεντ Ετιέν το ’81, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν θεωρείται ιδιαίτερα γνωστός. Πόσο μάλλον μπροστά στον «μύθο» Μισέλ Πλατινί. Και όμως! Ο Λαριός ήταν αυτός που «στόλισε» το μέτωπο του Μισέλ δημιουργώντας σχέση με τη σύζυγό του! Φήμες λένε πως αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον ξανά κάλεσαν στην εθνική ομάδα μετά από «διαταγή» του νούμερο «10» των «τρικολόρ».

Επιθετικός που κουνάει τα δίχτυα!

inner

Ο πρώην επιθετικός της Άστον Βίλα Τζόρνταν Αγιού (δεξιά) ήρθε σε δύσκολη θέση το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από την δημοσίευση στο YouTube ενός βίντεο που φανέρωνε την σχέση του με την σύζυγο του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Αφρίγε Ακουά (αριστερά), Αμάντα.

«Και δεν έχω πια εγωισμό»!

inner

Το 2007 ο μέσος της Τσέλσι τότε, Μίκαελ Μπάλακ κατηγορήθηκε πως συνδεόταν ερωτικά με τη σχέση του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Κρίστιαν Λελ. Ο πρώην αμυντικός της Χέρτα δήλωσε σχετικά: «Ο Μπάλακ μπαίνει στη ζωή άλλων ατόμων και την κάνει ερείπιο (την ισοπεδώνει) δίχως ιδιαίτερο προβληματισμό».

Τυχαίο;

inner

Το 2014 ο Κρίστιαν Λελ βρίσκεται και ΠΑΛΙ σε ρόλο «θύματος»! Κατηγορεί τον Μεσούτ Οζίλ πως πως «σχετίζεται συναισθηματικά» με την πρώην πλέον σχέση του! Όπως ανέφερε ο γερμανικός Τύπος, ο Οζίλ και η Μέλανι Ρίκινγκερ αντάλλαξαν ενοχοποιητικά μηνύματα στο WhatsApp.

Έκπτωτος αρχηγός!

inner

Από πολλούς οπαδούς της Τσέλσι θεωρείται ήρωας! Ο Τζον Τέρι (αριστερά) αποτελεί ωστόσο έναν από τους πιο «μισητούς» παίκτες της Πρέμιερ. Το 2010 έγινε πρωταγωνιστής ενός σκανδάλου, καθώς αποδείχθηκε πως είχε σχέση με την σύζυγο του συμπαίκτη του στους «μπλε» Γουέιν Μπριτζ (στο κέντρο), Βανέσα Περοντσέλ. Μετά από αυτό ο Τέρι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική Αγγλίας.

Το έχουν στο αίμα τους τα αδέρφια

inner

Ο Πολ Τέρι (στα δεξιά), μεγαλύτερος αδερφός του αμυντικού της Τσέλσι Τζον, κατηγορήθηκε πως είχε σχέση με τη σύζυγο του συμπαίκτη του στους Rushden & Diamonds Football Club, τερματοφύλακα Ντέιλ Ρόμπερτς (στο κέντρο). Ο «κίπερ», εξ ολοκλήρου συντετριμένος από την είδηση, κρεμάστηκε(!) τον Δεκέμβριο του 2010 στο σπίτι του στο Νορθάμπτονσάιρ.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x