sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Η πέμπτη ανατροπή του Μανόλο στην ΑΕΚ

Η χθεσινή ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2) δεν ήταν η πρώτη αλλά η πέμπτη για την ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Χαρακτήρα… refuse to lose (άρνησης να ηττηθεί) χτίζει η ΑΕΚ επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ανατροπή που έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό, κερδίζοντας με 3-2 ένα ματς που έχανε με 0-2, ήταν όχι η πρώτη αλλά η πέμπτη με τον Ισπανό προπονητή στις δύο θητείες του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Η πρώτη ήταν στις 28 Οκτωβρίου του 2010, όταν για το Κύπελλο η ΑΕΚ είχε βρεθεί να χάνει στο 17’ από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά επικράτησε τελικά με 5-1 με χατ-τρικ του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Λίγες μέρες μετά, στις 8 Νοεμβρίου και για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος η «Ένωση» έχανε στο ΟΑΚΑ από τον Εργοτέλη με τέρμα στο 33’, αλλά έφτασε στο 3-1.

Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2011, για τη δεύτερη αγωνιστική, η ΑΕΚ γύρισε το 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια στο 13’ κερδίζοντας με 4-3.

Η πιο σημαντική «κιτρινόμαυρη» ανατροπή της εποχής Χιμένεθ στην ΑΕΚ ήταν και η πιο πρόσφατη μέχρι τη χθεσινή, όταν για την τελευταία αγωνιστική των play offs έχανε από το 21’ στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με γκολ του Μασούρα, αλλά με Μάνταλο (34’) και Αραούχο (81’) έφτασε στη νίκη και την πρώτη θέση στο μινι-πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x