sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Ο Ολυμπιακός των ντέρμπι δεν μένει πια εδώ

Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση το ντέρμπι της μεγάλης εβδομάδος έχασε στα πέντε από τα έξι ματς πρωταθλήματος, ενώ είχε μια νίκη και μια ήττα με αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ.

Με το ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον κύκλο των ντέρμπι για το ημερολογιακό έτος 2017 με απολογισμό 6 ηττών και μόλις 2 νικών. Βέβαια είναι σημαντικό ν’ αναφέρουμε πως τα έξι από αυτά τα έδωσε μακριά από το «Καραϊσκάκη» ωστόσο έχει την σημασία του το γεγονός πως σε κανένα από τα πέντε εκτός έδρας ντέρμπι για το πρωτάθλημα που έδωσαν την τρέχουσα χρονιά (δηλαδή μέσα στο 2017) οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχε νικηφόρο αποτέλεσμα, μα ούτε καν ισόπαλο.

Ο κύκλος των χαμένων ντέρμπι άνοιξε με την ήττα από την ΑΕΚ στις 19 Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όταν ηττήθηκε από την εκτέλεση φάουλ του Αϊντάρεβιτς με την αλλαγή πορείας στο τείχος για το 1-0 της Ένωσης. Στις 5 Μαρτίου θα ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ 2-0 στην Τούμπα με τα γκολ του Σακχόφ στο 53’ και του Πρίγιοβιτς στο 60’. Στις 19 Μαρτίου θα ηττηθεί ξανά στη Λεωφόρο με 1-0 από το γκολ του Μπεργκ.

Για το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός έχασε από την ΑΕΚ 3-2 στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 και απόψε θα χάσει και το 5ο εκτός έδρας ντέρμπι που έδωσε για φέτος ημερολογιακά από τον Παναθηναϊκό. Η μόνη ευχάριστη παρένθεση ως προς το πρωτάθλημα ήταν και το μοναδικό ματς που έδωσε εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, όπου κέρδισε 1-0.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να θυμίσουμε πως έχει και τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, με την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 1-2 στις 13 Απριλίου του τρέχοντος έτους, αλλά και νίκη χωρίς όμως αντίκρισμα τελικά στο ΟΑΚΑ στις 26/4 στο ΟΑΚΑ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρομαό. Ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση. Έτσι ο τελικός απολογισμός, αφού για το 2017 δεν υπάρχει άλλο ντέρμπι είναι έξι ήττες και δύο νίκες, απέναντι στους άλλους τρεις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x