Οι Κρητικοί του επεφύλαξαν... θερμή υποδοχή, με τoπικές ιστοσελίδες να αναφέρουν ότι στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά 55 εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς.

Το «παρών» δίνουν και φοιτητές και αγρότες, που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης.Η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι έντονη, τόσο περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας τόσο και εντός του ξενοδοχείου.Τοπικά ΜΜΕ, μάλιστα, την χαρακτηρίζουν την κατάσταση «πρωτόγνωρη» για πολιτική εκδήλωση στην Κρήτη.

H τοποθέτηση του ανιχνευτή μετάλλων παραξένεψε ιδιαίτερα τους προσκεκλημένους, ορισμένοι εκ των οποίων εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από τους ελέγχους.

Και αυτό όχι μόνο επειδή υποβάλλονταν σε τόσο εξονυχιστικό έλεγχο αλλά και επειδή καθυστερούσε η είσοδός τους στο χώρο της εκδήλωσης.Ο κόσμος είχε αρχίσει από νωρίς να συγκεντρώνεται, προκειμένου να περάσει από τον ασφυκτικό έλεγχο και να εισέλθει στην αίθουσα για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, που έφτασε στην Κρήτη για το «3ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Δείτε τις φωτογραφίες από το cretapost.gr νωρίτερα, πριν φτάσει στο ξενοδοχείο ο πρωθυπουργός.Πηγή: iefimerida.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ