Γενικά

Θετική συνέχεια για τον Γκιώνη στην πολωνική Λίγκα

Δυνατές πρόβες, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων πινγκ πινγκ, κάνει ο Παναγιώτης Γκιώνης στην πολωνική Λίγκα.

Το Σάββατο, η ομάδα του, η Μπογκόρια Γκρότζισκ, έδωσε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πολιτέκνικα Ρέζοβ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με 3-0. Η ενδιαφέρουσα σύμπτωση για τον «χάλκινο» πρωταθλητή Ευρώπης του απλού ανδρών το 2013 είναι ότι αντιμετώπισε ξανά Ρώσο διεθνή. Τώρα, κατέβαλε τον Σάντι Ισμαΐλοφ, ενώ στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει του Σλάβα Μπούροφ.

Στη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας της Πολωνίας η Μπογκόρια δεν συνάντησε μεγάλη αντίσταση μέχρι να επιβληθεί της Πολιτέκνικα Ρέζοβ με 3-0. Ο Γκιώνης αγωνίστηκε στο δεύτερο στη σειρά ματς και έκαμψε τον Ισμαΐλοφ με 3-0 σετ.
Ενδεικτικό της δυσκολίας του αγώνα είναι ότι όλα τα σετ κρίθηκαν με διαφορά δύο πόντων.

Ο πρωταθλητής μας γύρισε στην Αθήνα, το ίδιο και ο Γιάννης Σγουρόπουλος από τη Σουηδία και, μαζί με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και την Κατερίνα Τόλιου, θα κάνουν στο ΣΕΦ το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η αποστολή θ’ αναχωρήσει για τον τόπο των αγώνων, το Αλικάντε, την επόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x