Στίβος

Θετικός ο Τεντόγλου στο Diamond League της Στοκχόλμης

Σε καλή μέρα βρέθηκε ο άλτης του μήκους, που κατέκτησε την έκτη θέση στον αγώνα των διαμαντιών. Στα χαμηλά έμεινε ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, με ενοχλήσεις αγωνίστηκε η Κυριακοπούλου.

Την έκτη θέση στο μήκος κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League της Στοκχόλμης, με καλύτερο άλμα στα 8.05 στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.

Ο 20χρονος άλτης ξεκίνησε με 7,70, συνέχισε μ 7,80, στην τρίτη του προσπάθεια πήδηξε στα 7,98μ., ενώ στη συνέχεια κατά σειρά είχε ένα άκυρο άλμα, και ένα στα 7,85μ.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μιγκέλ Ετσεβαρία, με επίδοση στα 8,83μ., δεύτερος αναδείχτηκε ο Τζεφ Χέντερσον με 8.39μ. και τρίτος ο Λούβο Μανιάνγκα με 8.25μ.

Στην ίδια διοργάνωση ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την ένατη θέση στο άλμα επί κοντώ με 5,50μ, ενώ δεν κατάφερε να περάσει τα 5.66μ. που θα αποτελούσαν φετινό ρεκόρ.

Άτυχη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,45μ. αφού ένισε σύσταση στον ραχιαίο. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε βαθμολογία στο Diamond League, με την Σάντι Μόρις, πάντως, να πηδάει στα 4,86μ. και να κάνει φετινό ρεκόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x