Επικαιρότητα

Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο Μόναχο

Η κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη, παρουσία της οικογένειάς του που έφτασε από την Γερμανία αργά το μεσημέρι, των γονέων, αλλά και των δύο αδερφών του

Το κλάμα περίσευε, η θλίψη ξεχείλιζε και τα γιατί έδιναν και έπαιρναν, στο χωριό Άρατος Ροδόπης, το οποίο σύσσωμο αποχαιρέτησε σήμερα, τον 18χρονο Χουσεΐν Νταϊτσίκ, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των τρομοκρατών στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου, έχοντας καταφέρει να σώσει την αδερφή του από την ίδια τραγική μοίρα.

Η κηδεία έγινε παρουσία της οικογένειας του που έφτασε από την Γερμανία αργά το μεσημέρι, των γονέων, αλλά και των δύο αδερφών του.

Η αδερφή του 18χρονου την οποία έσωσε με τίμημα τη ζωή του

inner


Στο πατρικό του σπίτι τα θερμά συλλυπητήριά τους εξέφρασαν ο μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο υπ. Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο μουφτής Κομοτηνής Μέτσο Τζαμαλή, οι βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας, Σταμάτης Κουρούδης, πολιτευτές, αντιπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στεφάνια με τα θερμά τους συλλυπητήρια έστειλαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, η Βουλή των Ελλήνων, ο Στ. Θεοδωράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κηδεία του γίνεται δημοσία δαπάνη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ, έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

inner

inner

inner

inner

inner

inner





πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x