Πόλο

Βλάχος: «Το World League είναι μια διοργάνωση που πάντα κυνηγάμε»

Για το World League και για τον στόχο της Εθνικής ανδρών να προκριθεί στα τελικά, μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος στη σελίδα της Ομοσπονδίας.

Στην σελίδα της Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος, σχετικά με την κλήρωση και τον όμιλο της Εθνικής ενώ πρόσθεσε πως έχει σκοπό να δώσει ευκαιρία και σε νέους παίκτες να αγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής ανδρών: «Το World League είναι μια διοργάνωση που πάντα κυνηγάμε και ας μην ξεχνάμε ότι φέτος μας απέφερε ένα χάλκινο μετάλλιο. Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια παίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα αυτοί οι αγώνες μπορούν να χρησιμεύσουν και για να δοκιμάσω νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα, ώστε να πάρουν κάποια παιδιά μερικές ευκαιρίες. Αν αυτό συνδυαστεί και με το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό».

Στην συνέχεια, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας, λέγοντας: «Ο όμιλος είναι σαφώς δύσκολος. Υπάρχει η ασημένια Ολυμπιονίκης Κροατία. Από μόνο του αυτό λέει πολλά. Η Ολλανδία και η Γαλλία είναι δύο χώρες που έχουν κάνει σταθερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια στο άθλημα. Γι ‘ αυτούς τέτοιου είδους διοργανώσεις έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία».

Σίγουρα, το έργο της Εθνικής μας ομάδας δεν θα είναι εύκολο καθώς για να μπορέσει να προκριθεί στο Σούπερ Φάιναλ του World League, θα πρέπει να ξεπεράσει την ασημένια Ολυμπιονίκη του Ρίο, Κροατία, δεδομένου μάλιστα ότι μόνο μία ομάδα από κάθε όμιλο περνάει στα τελικά.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x