F1

Θρίαμβος για Χάμιλτον, τραγωδία για Φέτελ!

Τα πάνω-κάτω στο grand prix της Γερμανίας! Αν και ξεκίνησε από την 14η θέση, ο Λιούις Χάμιλτον πήρε τη νίκη στο Χόκενχαϊμ, εκμεταλλευόμενος το σοβαρό λάθος του Σεμπάστιαν Φέτελ που εγκατέλειψε!

Θρίαμβος… εις διπλούν για τον Λιούις Χάμιλτον στη Γερμανία!

Αν και ξεκίνησε τον αγώνα από την 14η θέση, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να αντικρίσει πρώτος την καρό σημαία, παίρνοντας μία… ανέλπιστη νίκη στο Χόκενχαϊμ!

Και αυτό το οφείλει εν πολλοίς στον… Σεμπάστιαν Φέτελ! Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari –και μεγάλος αντίπαλος του Βρετανού για τον τίτλο- εγκατέλειψε στον 52ο γύρο, μετά από δικό του λάθος, κι ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση, όντας «αφεντικό» της κούρσας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Χάμιλτον ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας με 188 πόντους, την ώρα που ο Φέτελ έμεινε στους 171, βάζοντάς τα με τον… εαυτό του για τη σημερινή «αυτοκτονία», καθώς ουσιαστικά... πέταξε 25 βαθμούς!

Η Mercedes, μάλιστα, έκανε το 1-2 στην πίστα του Χόκενχαϊμ, καθώς δεύτερος τερμάτισε ο Μπότας (τέταρτος στη γενική κατάταξη με 122 πόντους), ενώ το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Κίμι Ραϊκόνεν με την Scuderia, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με 131 βαθμούς.

Η εγκατάλειψη του Φέτελ και η απογοήτευση στον ίδιο και την Ferrari




Οι πανηγυρισμοί του Χάμιλτον και της Mercedes




Η σημερινή κατάταξη στο γερμανικό grand prix

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x