Επικαιρότητα

Θρήνος και «γιατί;» στην κηδεία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να βρεθεί ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το φρικτό φονικό

Στο νεκροταφείο της Νίκαιας παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός δράματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου οδηγήθηκε από συγγενείς και φίλους στην τελευταία της κατοικία το πρωί του Σαββάτου.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βρήκε τέτοιο φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός μανιακού, ενός ανθρώπου που της έστησε καρτέρι θανάτου.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να βρεθεί ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το φρικτό φονικό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ της δολοφονίας Αγραφιώτου.

Βέβαια, οι αστυνομικοί εδώ και δύο 24ωρα «σαρώνουν» κάμερες που υπάρχουν στο σημείο (διπλανά καταστήματα, κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας κ.λ.π καθώς στο υπόγειο πάρκινγκ δεν υπήρχαν συστήματα καταγραφής) προκειμένου να δουν αν υπάρχουν άτομα που είτε είναι σεσημασμένα για σεξουαλικά αδικήματα είτε κινούνται ύποπτα στην «κόκκινη» ζώνη που έχουν μαρκάρει οι αστυνομικοί στο χάρτη των ερευνών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x