Θαλάσσια Σπορ

Τη δημιουργία έβδομης περιφέρειας ανακοινώνει η ΕΙΟ

Τη δημιουργία 7ης Περιφέρειας με την ονομασία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων αποφάσισε η ΕΙΟ.

Παρά το γεγονός ότι το ετήσιο κόστος θα φτάσει στις 6.000 ευρώ, η διοίκηση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας έκρινε ότι επιβάλλεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, διότι η περιοχή μπορεί να αναπτυχθεί αθλητικά και τουριστικά, ενώ μικραίνουν αρκετά οι μεγάλες αποστάσεις και μειώνεται κατά πολύ το κόστος μετακίνησης αθλητών/τριών των σωματείων.

Η νέα Περιφέρεια συγκροτείται από τους εξής ομίλους:

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ι.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,Ι.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ι.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΟΥΒΙΩΝ, Ν.Ο. Β. ΙΟΝΙΟΥ, Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Α.Ν.Ο. ΙΘΑΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, Ν.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ- ΙΘΑΚΗΣ, Ν.Ο. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, Ι.Ο. Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ, Ν.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ, Ν.Α.Ο. ΑΣΤΑΚΟΥ, Ν.Ι.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ ,Ι.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Προσωρινοί Έφοροι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων αναλαμβάνουν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Απόστολος Παπαθανασίου.

Η 1η συνάντηση της Περιφέρειας για οργανωτικά και αθλητικά θέματα θα διοργανωθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις 6 το απόγευμα σε αίθουσα του Ν.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ ( ΜΑΡΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ).

Οι άλλες 6 Περιφέρειες είναι οι εξής: Αθηνών, Νότιας Ελλάδος, Βόρειας Ελλάδος, Κεντρικής Ελλάδος, Νήσων Αιγαίου και Ευβοϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x