Κώστας Νικολακόπουλος

Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr γιατί...όντως «ο ΠΑΟΚ δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από τον Ολυμπιακό».

• Όπως λένε και στη Θεσσαλονίκη, τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό;

• Το δείχνουν και τα πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων. Αυτά που έχουν γίνει εδώ κι ένα χρόνο, ντε.

• 8 Φλεβάρη του 2015. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην Τούμπα, στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τελευταίο χαρτί του ΠΑΟΚ για τον τίτλο, αφού είναι οκτώ πόντους πίσω. Κατάμεστη η Τούμπα. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι αυτός που επιτίθεται κι ο ΠΑΟΚ αυτός που αμύνεται…Και το τελικό 0-0 τον αφήνει κι ευχαριστημένο, παρότι μέσα στο σπίτι του και παρότι έτσι έχασε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα.

• 4 Οκτώβρη του 2015. Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην Τούμπα για το πρώτο του ντέρμπι στο νέο πρωτάθλημα, 6ηαγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε κερδίσει την ΑΕΚ κι είχε φέρει κι ένα αξιοπρεπές 1-1 με την Ντόρτμουντ στη Θεσσαλονίκη για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός προέρχονταν από το ταξίδι στο Λονδίνο και την υπερπροσπάθεια από το μυθικό 3-2 μέσα στην Άρσεναλ. Ακόμη πιο κατάμεστη η Τούμπα. Δύο γκολ στα πρώτα 35 λεπτά και γειά σας. Οκτώ πόντους πίσω ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα.

• 7 Φλεβάρη του 2016. 21η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ έρχεται για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη, μετά το διπλό του με τον Αναστασιάδη. Παίζει φουλ άμυνα και φεύγει υπερήφανος για την αξιοπρεπή ήττα του 0-1...

• 2 Μάρτη του 2016. Ο Ολυμπιακός, έχοντας μόλις αποκλειστεί από την Άντερλεχτ, ανεβαίνει στην Τούμπα για τον α΄ ημιτελικό του Κυπέλλου. Παίζει χωρίς Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Σιόβα, Πάρντο, Ντουρμάζ. Γεμάτη η Τούμπα κι ο ΠΑΟΚ προηγείται από το 10λεπτο, βάζοντας το πρώτο του γκολ επί του Ολυμπιακού σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια μέσα σε ένα χρόνο. Άλλα δύο γκολάκια όμως από τον Ολυμπιακό και γειά σας. Ο ΠΑΟΚ απλά βρίσκει αποκούμπι σε ένα διαιτητικό λάθος στο 85’ (κι ενώ στο α΄ ημίχρονο υπήρχαν δύο τέτοια εις βάρος του Ολυμπιακού) και προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, με τη διακοπή του αγώνα από τους οπαδούς του.

• Τέσσερα παιχνίδια σε ένα χρόνο, με τρεις νίκες του Ολυμπιακού και μία ισοπαλία. Και γκολ 5-1. Όπως λένε και στη Θεσσαλονίκη, τι να φοβηθεί ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x