Γιώργος Ζαχαριάδης

Τι περιμένατε δηλαδή, να στείλουν το πρωτάθλημα στην Τούμπα;

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την απόφαση του Σκουτέρη, την αλήθεια και την ανατροπή μιας απόφασης που δεν ήρθε ποτέ…

Αυτή η μόνιμη απειλή να μην κατέβει στον ημιτελικό, στον τελικό, στο πρωτάθλημα κι όπου αλλού συμμετέχει και τον αδικούν, είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της διοίκησης του Ιβάν. Είναι ο ΠΑΟΚ που δεν θέλουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί της οικογένειας που διαβάζουν κάθε τρεις και λίγο, ότι ο Ιβαν κι ο Γιώργος έχουν σκοπό να πάρουν την ομάδα και να πάνε σπίτι τους, να μην κατηφορίσουν για τον τελικό, επειδή ο Σκουτέρης δεν ερμήνευσε το βίντεο των αποδυτηρίων και τους χαριεντισμούς των ΑΕΚτζήδων, όπως ακριβώς όλοι μας… Που γνωρίζουμε δηλαδή ότι δεν τρομοκρατήθηκε κανείς, ότι δεν φοβήθηκε ούτε ο προπονητής ούτε ο Κονέ, ούτε κι ο Δημητριάδης.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αυτό να το ξεκαθαρίσουμε, όπως επίσης θα πρέπει να είναι πιο φειδωλός ο Χιμένεθ, κι όποιος άλλος μιλά για πρωτάθλημα που κατακτήθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. το πιο σημαντικό που πέτυχε η ομάδα του ήταν να επικρατήσει του Ολυμπιακού και να τον τοποθετήσει μακριά από την κορυφή. Κατά τα άλλα, μετριότης. Να ΄ναι καλά η καπατσοσύνη των παραγόντων που εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια των μεγαλοπαραγόντων του ΠΑΟΚ και την μετέτρεψαν σε… πρωτάθλημα.

Δημιουργήθηκε η αίσθηση και κακώς βέβαια, ότι η έφεση του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να οδηγήσει κάπου πιο σίγουρα, μέχρι και σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης. Όχι τίποτε άλλο, για να μην λέμε ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια. Δεν προέκυψε κάτι τέτοιο και οι δικηγόροι, το ήξεραν πολύ καλά, ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τους προσφέρει μια τόσο εύκολη λύση στο πιάτο, απόλυτα ευνοϊκή με τα «επιθυμώ» του ΠΑΟΚ.

Επένδυσαν σε ένα βίντεο, που λέει πολλά, αν και είναι… βουβό. Αλλά, από την άλλη η επιτροπή εφέσεων το χειρίστηκε πιο… μαεστρικά, μιλώντας για την ασφάλεια της ΑΕΚ, εφόσον έμπαινε και πάλι στο γήπεδο.

Γιατί ποιος θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι, μετά τον Ιβαν και τον Μίχελ, δεν θα μπούκαρε και κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω, διότι και το σκορ ήταν 1-0 και ο κόσμος είχε αποδείξει με τη στάση του ότι δεν έχει σκοπό να πάθει τα ίδια και χειρότερα, μετά το θεατρινιλίκι με τον Γκαρθία.

Ο δικαστής δεν ξέρει. Δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο γήπεδο και δεν μπορεί να είναι βέβαιος τι θα προκύψει, ωστόσο, αποφάσισε με γνώμονα τι θα μπορούσε να συμβεί και όχι με βάση τα… χαμογελαστά- τρομοκρατημένα πρόσωπα των παικτών της ΑΕΚ.

Σε ένα άλλο σημείο, ο δικαστής αναφέρεται ξεκάθαρα στον Κομίνη και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση να τον καλέσει, αφού είναι ικανοποιημένος από όσα του μετέφερε με την αναφορά του. Οπότε, ακόμη και αυτή η περιβόητη κλήση του διαιτητή, για να δώσει εξηγήσεις, ήταν κι αυτή μια λογική της υπεράσπισης που δεν είχε αντίκτυπο, αλλά, δημιούργησε απλά εντυπώσεις και ελπίδες ανατροπής, χωρίς να υπάρχουν.

Πάντως, πέρα από όποιο χειρισμό και όποια συμπεριφορά του ΠΑΟΚ σε νομικό επίπεδο, ακόμη και οι… «Μάο Μάο» την γνωρίζουν την αλήθεια και δεν τρώει κανείς κουτόχορτο για τρομοκρατίες και άλλα ευτράπελα.

Το θέμα είναι να έχεις αίσθηση του τι ακριβώς συμβαίνει και να αποφασίζεις με βάση τα γεγονότα, ανιχνεύοντας και καταδικάζοντας τις ύπουλες μεθόδους από τη μια (η φιλοξενούμενη) και βέβαια, τους τραμπουκισμούς από την άλλη (ο γηπεδούχος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x