Κώστας Νικολακόπουλος

Τι σχέση έχει ο Στανόγεβιτς με τον… Γιόχανσον!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκαλύπτει στο sport-fm.gr τι είχε γίνει με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και τον διεθνή άσο της ΑΕΚ!

• Έχει γενικά ένα καλό βιογραφικό ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Με πολύ καλή παρουσία στην Παρτίζαν και με αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Κίνας, με τρεις διαφορετικές ομάδες. Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη ένα ενδιαφέρον παλμαρέ ο Σέρβος.

• Εξαίρεση είναι το πέρασμα του από το Ισραήλ, όπου πραγματικά στη Μακάμπι Χάϊφα την πάτησε. Πήγε εκεί το καλοκαίρι του 2014, όταν η Μακάμπι έμπαινε στο καινούργιο της γήπεδο, με 27.000 διαρκείας (!) παρακαλώ και έχοντας στόχο τον πρωταθλητισμό.

• Είχε πάρει πίσω τον Μπεναγιούν από την Αγγλία κι είχε κάνει άλλες 11 μεταγραφές (δύο από Γαλλία, μία από Γερμανία, μία από Ισπανία, μία από Αγγλία, πέντε από το Ισραήλ και τον Στόϊκοβιτς, γκολκίπερ της Εθνικής Σερβίας)! Τελικά, τέλη Δεκέμβρη απολύθηκε και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι δεν μπόρεσε να υλοποιήσει την εξαγγελία του (ήταν 16 πόντους ήδη πίσω από την κορυφή).

• Μόνο που λίγες ημέρες πριν φύγει από τη Χάϊφα ο Στανόγεβιτς, έκανε άθελα του ένα τεράστιο δώρο στην… ΑΕΚ! Στις 10 Δεκέμβρη του 2014 προσγειώθηκε στη Χάϊφα για να συμφωνήσει με την Μακάμπι ως ελεύθερος παίκτης από τη Γκέτεμποργκ ο… Γιόχανσον. Σχετικό δημοσίευμα του σουηδικού Τύπου εδώ.

• Γιατί ο Σουηδός άσος δεν υπέγραψε ποτέ στην ομάδα του Ισραήλ; Όπως αποκάλυψε τότε ο τοπικός Τύπος δεν ήθελε τον παίκτη ο Στανόγεβιτς, διότι δεν ήταν ενήμερος για τη μεταγραφή και άσκησε βέτο («εγώ αποφασίζω», είχε δηλώσει). Σχετικό δημοσίευμα την επομένη της άφιξης του Γιόχανσον και σχετικής δήλωσης του Στανόγεβιτς σε συνέντευξη Τύπου υπάρχει εδώ.

• Ο Γιόχανσον γύρισε άπρακτος στη Σουηδία και μετά από 15 ημέρες υπέγραψε στην ΑΕΚ. Και τώρα είναι στέλεχος της Εθνικής Σουηδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x