Betmasters

Τι θα κάνει στην πρεμιέρα του ο Σόλσκιερ; Στοίχημα και αποδόσεις

Το κεφάλαιο «Μουρίνιο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε οριστικά και από την Κυριακή ανοίγει αυτό του υπηρεσιακού, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οριστικά παρελθόν αποτέλεσε αυτή την εβδομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να αποφασίζει την αλλαγή σελίδας έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες και έτσι πολύ γρήγορα επιλέχθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας που είναι και επίσημα από χθες ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ως... δανεικός από τη Μόλντε σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία που ενδεχομένως να μην έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να περισώσει ό, τι σώζεται και στο πλαίσιο αυτό, η προσπάθεια αρχίζει από το προσεχές Σάββατο που η Γιουνάιτεντ έχει εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο την Κάρντιφ, που όλως τυχαίως είναι η μοναδική ομάδα που έχει δουλέψει ο Σόλσκιερ εκτός της Μόλντε.

Θα μπορέσει, λοιπόν, ο Νορβηγός να δώσει νέα πνοή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δείτε τις αποδόσεις και τα ειδικά της αναμέτρησης, αλλά και όλης της αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x